Vágólapra másolva!
Az Everton kínai középpályására, Li Tiére a Southampton és a Newcastle United is szemet vetett. Az Everton mestere, David Moyes eközben Franciaországban járt, hogy a helyszínen vegye szemügyre a Sochaux középpályását, Mickael Isabeyt.

A Bolton Wanderers állítólag a nyáron Teddy Sheringhammel és Gabriel Batistutával szeretne erősíteni. Angol lapértesülések szerint a Leeds ausztrál szélsője, Harry Kewell elutasította a Manchester United ajánlatát.

Az Ajax Amsterdam Celta Vigónál kölcsönben lévő egyiptomi csatára, Mido iránt a Lazio érdeklődik. Az olasz másodosztályban szereplő Cagliari szeretné hazacsábítani Angliából Gianfranco Zolát és Gianluca Festát.

Az Atlético Madrid a Málaga holland középpályását, Kiki Musampát akarja megszerezni a következő idényre - a játékos iránt azonban a Real Betis is érdeklődik. A spanyol Racing Santander a tavaly nyáron szerződtetett Youssi Benayoun után újabb izraeli focistára vetett szemet, a klub a Maccabi Tel-Aviv középpályását, Degu Barukhot nézte ki.

A Kaiserslautern megszerezte a következő szezonra a harmadosztályú Wattenscheid nagy tehetségnek tartott középpályását, Halil Altintopot. A Bundesligából kiesett 1. FC Nürnberg cseh játékmestere, David Jarolím elismerte, hogy kapcsolatban áll a Bayer Leverkusennel.

Az Espanyolt a Mallorca uruguayi támadójával, Walter Pandianival hozták kapcsolatba. A Partizan Beogradban futballozó nigériai védő, Taribo West a következő szezonban a francia FC Metzben folytathatja pályafutását.

A Paris Saint-Germain egyik kiszemeltje a következő idényre a Guingamp középpályása, Florent Malouda. A Deportivo Alavés román támadója, Adrian Ilie a hírek szerint a nyáron visszatérhet hazájába, a Steaua Bucurestibe.