Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot a Valencia középpályásának, Rubén Barajának az ügynökével. A Birmingham City ausztrál középpályása, Stan Lazaridis két évvel meghosszabbította szerződését.

A Manchester City mellett az Olympique Lyon is bejelentkezett a Real Madrid angol középpályásért, Steve McManamanért.

Az AC Milan továbbra is érdeklődik az AS Roma brazil jobbhátvédje, Cafú iránt, sőt, a rossonerók állítólag már meg is egyeztek a játékossal. A Brescia albán támadója, Igli Tare kijelentette, hogy a szezon végeztével távozik a klubtól, és a hírek szerint a Southampton és a Middlesbrough is szívesen látná.

A VfL Bochum leigazolta az angol Stoke City izlandi válogatott középpályását, Bjarni Gudjonssont, akinek bátyja, Thordur már a klub játékosa volt. Az angol sajtóban már-már készpénzként kezelik, hogy a West Ham United középpályása, Lee Bowyer hamarosan ötéves szerződést köt a Newcastle Uniteddel.

Az EA Guingamp elefántcsontparti válogatott csatára, Didier Drogba bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja klubját, a hírek szerint az Olympique Marseille érdeklődik iránta.

A Manchester City szívesen leigazolná a városi rivális Manchester United fiatal jobbhátvédjét, Lee Roche-t, akinek lejár a szerződése a Vörös Ördögöknél. Az Espanyol mestere, Javier Clemente az Olympique Marseille középpályását, Brahim Hemdanit szeretné megszerezni.

Az Atlético Madrid a Valencia cserecsatárára, Mistára vetett szemet.