Vágólapra másolva!
Vicente Del Bosque az őt ért kritikák ellenére a jövőben is a Real Madrid labdarúgócsapatának edzője kíván maradni. Az 52 éves tréner helye egészen a Juventus elleni Bajnokok Ligája-elődöntőig biztosnak tűnt a spanyol klubnál, ám a kiesés után azonnal megkezdődtek a menesztéséről szóló találgatások.

"Nagyon zavarnak a személyemmel kapcsolatos szóbeszédek. A vezetők most valószínűleg alaposan átgondolják, ki üljön a következő szezonban a kispadon, amit megértek. Őszintén szólva nem tudom, mennyi esélyem van, de az biztos, hogy szívesen maradnék" - nyilatkozott a csapattal kétszeres BL-győztes szakember.

Jorge Valdano sportigazgató korábban közölte, hogy a klub június elejéig az összes folyamatban lévő tárgyalását felfüggeszti, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a vezetés elégedett Del Bosque munkájával.

A sportvezető nyilatkozata ellenére a Marca című lap korábban azt írta, hogy a királyi gárda illetékesei már fel is vették a kapcsolatot az Arsenalt irányító Arséne Wengerrel és a Juventusszal olasz bajnok Marcello Lippivel.