Vágólapra másolva!
A Kaiserslautern megszerezte a VfB Stuttgart kapusát, Thomas Ernstet, aki kétéves szerződést kötött a Vörös Ördögökkel. A Hansa Rostock a dán Farum BK középpályásával, Thomas Schultz-cal erősített a következő idényre.

A legújabb hírek szerint a Juventustól a nyáron minden bizonnyal távozó chilei csatár, Marcelo Salas az AS Monaco felé tart. Az AC Milan állítólag figyeli a brazil Fluminense fiatal támadóját, Carlos Albertót.

Az Arsenal legújabb kapuskiszemeltje az olasz Udinese portása, Morgan de Sanctis. Az Everton szívesen leigazolná a Liverpool cseh középpályását, Patrik Bergert, akire az Anfield Roadon nem tartanak igényt.

A Real Madrid angol középpályását, Steve McManamant a Manchester City és az Everton is szeretné hazacsábítani.

A Juventus állítólag tárgyalásba kezdett a Lazióval a rómaiak három sztárját (Jaap Stamot, Dejan Stankovicot és Bernardo Corradit) illetően. A Serie A-ba való feljutást a hét végén bebiztosító Sampdoria a Hajduk Split horvát válogatott szélsőjét, Milan Rapajicot szeretné leigazolni.

A Chelsea állítólag a Sunderland cserekapusát, az osztrák Jürgen Machót akarja szerződtetni. A Southampton megegyezett a Raja Casablanca fiatal marokkói támadójával, Hicham Aboucherouane-nal, aki próbajátékon győzte meg a Szenteket arról, hogy érdemes őt szerződtetni.

A Wolfsburg horvát válogatott támadója, Tomislav Maric a nyáron minden bizonnyal elhagyja a klubot, mivel nem fogadta el az egyesület által felajánlott szerződéshosszabbítást.

A Paris Saint-Germain spanyol védője, Cristóbal bejelentette: a francia kupa döntőjét követően, ahol a PSG az Auxerre-rel játszik befejezi pályafutását. A Newcastle United görög védője, Nikosz Dabizasz már az Olympiakosszal edz, így nagy a valószínűsége, hogy az athéni együttesbe igazol a nyáron.