Vágólapra másolva!
A Real Madrid állítólag némi készpénz (közel hétmillió font) mellett Javier Portillót is hajlandó lenne felajánlani a Laziónak Jaap Stamért. A jelenleg a Mallorcában kölcsönben szereplő Walter Pandiani kijelentette: a szezon végeztével semmiképpen sem akar visszatérni anyaegyesületéhez, a Deportivóhoz.

Az Espanyol újabb két évre szóló szerződéshosszabbítást ajánlott fel csatárának és egyben csapatkapitányának, Raúl Tamudónak. Az FC Sevilla bejelentkezett a Celta Vigo támadójáért, Catanháért, de a sevillaiak kiszemeltje között van a Bilbao védője, Aitor Ocio is.

Az Arsenal francia csatára, Thierry Henry újabb két évvel meghosszabbította szerződését. A Manchester City a Southampton walesi kapusát, Paul Jonest kíséri figyelemmel, miután a Szentek bejelentették, hogy a következő szezonban nem tartanak igényt a portásra.

A skót Dundee United cáfolta, hogy ajánlatot tett volna az Evertonnak Darren Fegusonért. A Lazio csatárát, Bernardo Corradit a Newcastle United és a Tottenham Hotspur is szeretné megszerezni. A görög Panatahinaikosz támadóját, Szteliosz Jannakopuloszt a Parma és a Chievo is figyeli, de a legvalószínűbb az, hogy a csatár az angol Bolton Wanderershez igazol.

A Manchester United állítólag Álvaro Recobát szemelte ki arra az esetre, ha nem tudná megszerezni Ronaldinhót a PSG-től. A Borussia Dortmund meghosszabbította a brazil Evanílson kölcsönszerződését a Parmával, vagyis a focista még egy évig a dortmundiak játékosa marad.

A Chelsea a hírek szerint bejelentkezett a Reggina fiatal chilei védőjéért, Javier Vargasért. A Chievo első számú kiszemeltje a nyárra a Modena csatára, Giuseppe Sculli. A Premiershipből kiesett West Ham tíz játékosának felbontotta szerződését, az elbocsátottak között van Paolo di Canio, Lee Bowyer, Edouard Cissé és Gary Breen is.