Vágólapra másolva!
Az Arsenal ismét bejelentkezett az uruguayi válogatott kapusáért, Fabio Cariniért, akit már tavaly nyáron is meg akartak szerezni a Juventustól. Angol lapok szerint a Birmingham City megegyezett az Atlético Paranaensével a világbajnok középpályás, Kléberson leigazolásáról.

A Newcastle United védőjét, Stephen Caldwellt, akinek a nyáron lejár a szerződése, az Everton csábítja. Az Atlético Madrid szívesen leigazolná a Laziótól a jelenleg az Osasunánál kölcsönben lévő Cristiano Manfredinit.

A brazil világbajnok kapus, Marcos ügynöke saját elmondása szerint a Manchester Uniteddel, a Deportivóval és az Arsenallal is tárgyalásban áll. Az Internazionale a hírek szerint a Rapid Bucuresti védőjét, Radvan Ratot akarja megszerezni.

Az Olympique Marseille védője, Franck Lebouef bejelentette, hogy a szezon végével távozik az OM-től, és a katari Al-Szaddban fejezi be pályafutását.

A CS Sedanban futballozó holland középpályás, Tarik Oulida a nyáron minden bizonnyal visszatér Hollandiába.

A Celta Vigo argentin szélsője, Gustavo López elmondta, hogy szívesen maradna jelenlegi klubjánál, ám a vigóiak egyelőre nem ajánlottak neki új szerződést - márpedig kontraktusa a szezon végén lejár.

A Tottenham a hírek szerint megtette ajánlatát a Charlton Athleticnek Scott Parkerért. A Bayer Leverkusen megszerezte az Eintracht Frankfurt utánpótlás-válogatott támadóját, Jermaine Jonest, aki legkésőbb 2004 nyarán csatlakozik majd a gyógyszergyáriakhoz.

Az Atalanta középpályását, Cristiano Donit a másodosztályban feljutó helyen álló Sampdoria szemelte ki.