Vágólapra másolva!
A Perugia brazil középpályását, Zé Mariát a Tottenham és a Chelsea is kiszemelte magának. A Birmingham City a Manchester United északír cserekapusát, Ray Carrollt szeretné megszerezni.

A Middlesbrough szerződést ajánlott a télen a Celta Vigótól kölcsönkapott brazil focistának, Dorivának.

A West Ham United francia támadóját, Frédéric Kanoutét a Liverpool mellett a Juventus is meg akarja kaparintani. A Mallorca kameruni csatára, Samuel Eto'o iránt az AC Parma komolyan érdeklődik, a kék-sárgák egyébként a Chievo középpályásáért, Simone Perrottáért is bejelentkeztek, akiért cserébe Alberto Gilardinót ajánlották fel a veronaiaknak.

A Sunderland csatára, Kevin Phillips elismerte, hogy a másodosztályban nem fog pályára lépni a Fekete Macskáknál, vagyis a nyáron elhagyja a klubot. A holland Vitesse Arnhem szerb kapusát, Dragoslav Jevricet több angol egyesület is csábítja.

A Charlton Athletic ismét bejelentkezett a brazil származású, ám japán válogatott Alexért, akit már tavaly is szerettek volna leigazolni a Shimizu S-Pulse-tól. A Bayern München alelnöke, Karl-Hein Rummenigge kijelentette: a bajorok a nyáron csak Roy Makaay kedvéért nyitják ki pénztárcájukat, mást nem igazolnak.

A Kaiserslautern görög származású középpályása, Dimitrios Grammozis meghosszabbította szerződését a Vörös Ördögöknél. Az AS Roma a Bologna argentin támadóját, Julio Cruzt szemelte ki.