Vágólapra másolva!
A Sunderland dán válogatott hálóőréért, Thomas Sörensenért a Birmingham ajánlott két és fél millió fontot, míg Jesper Blomqvist szerződését a Charlton nem újítja meg, így a svéd ingyen távozhat a klubtól.

A Southampton élénken érdeklődik a másodosztályú Ipswich Town 18 esztendős védője, Matt Richards iránt. A Birmingham City a Premiershipből kiesett Sunderland dán válogatott portásáért, Thomas Sörensenért ajánlott két és fél millió fontot.

A Galatasaray török válogatott középpályásáért, Ergün Penbéért a hírek szerint a Liverpool és az Arsenal vív nagy küzdelmet. A Charlton Athletic vezetősége úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg két játékosa, a svéd Jesper Blomqvist és a marokkói Tahar el-Kaledzs szerződését, akik a nyáron így ingyen távozhatnak.

A Newcastle bejelentkezett az Ajaxnál a jelenleg a Celta Vigónál kölcsönben lévő Midóért, illetve Andy van der Meydéért, az amszterdamiak tunéziai védőjét, Hatem Trabelszit pedig az AC Milan akarja megszerezni. A Juventus továbbra is figyelemmel tartja a skót Rangers FC csapatkapitányát, Barry Fergusont, akit az esetlegesen távozó Edgar Davids pótlására igazolnának le.

A West Bromwich Albion skót csapatkapitányát, Derek McInnest a Dundee United szeretné hazacsábítani. Az Atlético Paranaense világbajnok középpályása, Kléberson valószínűleg a Premiershipben folytatja pályafutását, hiszen a klub képviselői a minap Angliába utaztak. A Brescia két csatára, az albán Igli Tare és az olasz Luca Toni is a Premiership felé tart, mivel klubjuk megbízott egy játékosügynökséget azzal, hogy angol csapatot találjon nekik.