Vágólapra másolva!
A mérkőzés nagy részében emberelőnyben játszó MTK hazai pályán nem tudott gólt lőni a Ferencvárosnak, így tovább csökkentek az esélyei, hogy utolérje a listavezetőt. Az Újpest idegenben vetett véget a Siófok sikersorozatának, a Debrecen Győrben ikszelt, a Zalaegerszeg otthon verte a Videotont, a Sopron Dunaújvárosból hozta el a három pontot.

Borsodi Liga, 28. forduló, felsőház:
MTK Hungária - Ferencvárosi TC 0-0
Hidegkuti-stadion, 4000 néző
vezette: Kassai
MTK: Hajdu - Molnár (Dragan, 79.), Pető, Smiljanic, Füzi Á. - Madar (Rednic, 64.), Jezdimirovic, Zavadszky - Illés - Juhász, Silva (Lita, 46.)
Ferencváros: Szűcs - Vukmir, Dragóner, Balog - Kriston, Lipcsei, Zováth, Szkukalek (Keller, 50.), Leandro - Tököli (Somorjai, 75.), Gera
kiállítva:Vukmir (20.)
sárga lap: Zavadszky (41.), Molnár (78.), Smiljanic (89.), illetve Tököli (13.), Dragóner (20.)

14. perc: Zavadszky 18 méteres szabadrúgása után a labda csupán centikkel kerülte el a jobb felső sarkot.

20. perc: Illés ugrott ki a ferencvárosi védők közül, de Vukmir utolsó emberként felrúgta. Kassai játékvezető piros lapot mutatott fel.

25. perc: Zavadszky ezúttal 20 méterről próbálkozhatott szabadrúgással: a középpályás ismét a jobb felső sarkot célozta meg, a labda a keresztlécen csattant.

33. perc: Lipcsei 14 méteres bombáját Hajdu vetődve a mezőnybe öklözte.

88. perc: a Ferencváros bal oldali szögletét követően Dragóner fejelt 6 méterről, a labda mellé szállt.

Hiába játszott az MTK 70 percen át létszámfölényben, még helyzeteket sem tudott kialakítani. Mivel ezúttal a vendégek sem voltak veszélyesek a kapura, nem is születhetett más eredmény, mint gól nélküli döntetlen.