Vágólapra másolva!
A Bayern Münchentől való távozás gondolatával foglalkozó Oliver Kahn iránt a Manchester City is érdeklődik. A Fulham japán középpályása, Inamoto Junicsi újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a londoni klubnál, a Manchester United dél-afrikai szélsője, Quinton Fortune pedig újabb három évre írt alá.

A Tottenham a hírek szerint megkezdte a tárgyalásokat a West Bromwich Albionnal a csatár Jason Roberts leigazolásáról. A Benfica portugál válogatott középpályását, Petit-t a Betis, a Newcastle és a Hertha BSC is megkörnyékezte. Az AS Roma állítólag Luigi Sartort és Francisco Limát ajánlotta fel a Leeds Unitednek Oliver Dacourt-ért cserébe.

Az FC Porto játékmesterét, Decót több angol klub mellett a Juventus is csábítja. A Parma két kiszemeltje a következő szezonra a Barcelona argentin játékmestere, Juan Román Riquelme, illetve a Boavista portugál portása, Ricardo. A Hertha BSC menedzsere, Dieter Hoeness elismerte, hogy tárgyalásban áll a Leverkusen támadójával, Oliver Neuville-lel. A Kaiserslautern mestere, Eric Gerets személyesen nézte meg a horvát Hajduk Split két játékosát, MilanRapaicot és Dario Srnát. A Borussia Mönchengladbach a holland FC Den Bosch támadóját, Koen van den Laakot figyeli. A francia Troyes védőjét, Badile Lubambát a West Ham United szemelte ki. A skót Rangers a Valencia argentin védőjét, Mauricio Pellegrinót szerette volna leigazolni, de a spanyolok visszautasították az ajánlatot.