Vágólapra másolva!
A Manchester United ügyvezető igazgatója, Peter Kenyon megerősítette, hogy a csapat immáron "örökös" vezetőedzője, Sir Alex Ferguson alaposan megerősítheti csapatát a nyári átigazolási időszakban. A Vörös Ördögök első embere azt is elmondta, hogy a menedzsernek nem kell feltétlenül eladnia játékosokat az átigazolások anyagi fedezetének előteremtéséhez.

Újabb fronton látszik csatát nyerni a Manchester United az Arsenallal szemben. Beckhamék káprázatos hajrával happolták el a bajnoki címet az Ágyúsok orra elől, egy körrel tovább mentek a Bajnokok Ligájában, most pedig úgy tűnik, hogy az anyagiak tekintetében is jobban állnak az Old Traffordon, mint a Highburyben.

A közelmúltban felröppent hírek szerint az Arsenalnál alaposan össze kell majd húznia a nadrágszíjat a francia menedzsernek, Arsene Wengernek, ezzel szemben a Manchesternél többek között olyan nevek reppentek fel az esetleges átigazolásokkal kapcsolatban, mint Patrick Kluivert, Damien Duff, vagy éppen a legnagyobb érdeklődéssel várt játékos, a brazil világbajnok Ronaldinho - igaz a vele való tárgyalásokat Kenyon nem kívánta megerősíteni.

"A csapat megerősítésére szolgáló pénz rendelkezésre áll" - mondta az ügyvezető igazgató, aki kifejezte abbéli reményét is, hogy a csapat játékosa marad David Beckham, akiről gyakorlatilag kész tényként közölték, hogy a Real Madridban folytatja pályafutását. "Az ember nem azért tárgyal egy éven keresztül egy szerződés meghosszabbításáról, hogy aztán egy évvel később az egészet kidobhassa".

"Azt szeretnénk, hogy Sir Alex még legalább három évig irányítsa a United szakmai munkáját, mert hiszünk a folyamatosságban, úgy mint Beckham, Scholes, Giggs, vagy éppen a Nevillek esetében" - fogalmazott Peter Kenyon.

A jelek szerint minden együtt van tehát Manchesterben ahhoz, hogy a Vörös Ördögök a közeljövőben is sikerrel pályázzanak az összes létező trófea begyűjtésére.