Vágólapra másolva!
A Real Madrid után a hétvégén tizenötödik angol bajnoki címét begyűjtő Manchester United elnöksége is bejelentette, hogy David Beckham nem szerződik Madridba.

A United szombati, a Charlton ellen 4-1-re megnyert meccsén Beckham lőtte a manchesteriek első gólját, a találkozó végén ennek ellenére szemmel láthatóan búskomor hangulatban integetett az Old Trafford közönségének.

A BBC munkatársai a forduló összefoglalójában igazán mindent bevetettek, hogy feltárják az igazságot a válogatott csapatkapitányanyáról, és kikockázva a képet a következő jelntőségteljes szavakat olvasták le a meccs után ünneplésben Gary Neville-hez forduló Beckham szájáról: "Már tárgyaltunk."

Hétfőn a brit újságok ismét háborogva tették közé, hogy Beckham, engedve a nagy pénzek vonzásának, a Bajnokok Ligája címvédőhöz igazol, így az utolsó sikerét érte el Manchesterben. Peter Kenyon, a klub elnöke azonban - az ügy kipattanása óta először - hevesen cáfolta, hogy a két klub megállapodott volna: "Biztos vagyok benne, hogy David Beckham a következő szezont is nálunk játssza végig. Az utóbbi heteket így is éppen eléggé beárnyékolták az eligazolásával kapcsolatos spekulációk, amelyek akarva-akaratlanul is sokat ártottak a csapatnak."

A múlt héten a Real Madrid is bejelentette, hogy nem tartanak igényt David Beckhamre, habár korábban már a egyes madridi klubvezetők és több játékos is a középpályás érkezéséről nyilatkozott.