Vágólapra másolva!
A svájci Neuchatel Xamax megszerezte a következő szezonra az ausztrál Newcastle United támadóját, Joel Griffiths-t. Az Espanyolnál szereplő Moreno Torricelli a szezon végén valószínűleg hosszabb szerződést kap a barcelonai klubnál - jelenlegi kontraktusa ugyanis csak nyárig érvényes.

A francia Bastiában futballozó támadó, Lilian Laslandes felvette a kapcsolatot a skót Celtickel egy esetleges nyári transzfer ügyében. A Chievo válogatott védője, Nicola Legrottaglie iránt a Milan, a Roma és az Everton mellett a Parma is érdeklődik. Az Inter középpályását, Luigi di Biagiót a Fulham és a Tottenham is csábítja, a játékost a milánóiak a Chievóban futballozó Simone Perrottával pótolhatják.

A Blackburn amerikai kapusa, Brad Friedel a csapat edzője, Graeme Souness szerint semmi pénzért nem eladó, bár állítólag az Arsenal és a Manchester United is érdeklődik iránta. A Blackburn egyébként közel áll ahhoz, hogy megszerezze a másodosztályú Millwall védőjét, Steven Reidet. A Tottenham ír válogatott jobbhátvédjéért, Stephen Carrért, akit a minap a Premier League álomcsapatába is beválasztottak, a Newcastle négymillió fontot ajánlott.

A Benfica leigazolta az FC Alverca bolíviai középpályását, Ronald Garcíát. A Paris Saint-Germian argentin védője, Gabriel Heinze sejttette, hogy a szezon végeztével távozik a klubtól. A Southampton első igazolása a nyáron várhatóan a Norwich City védője, Darren Kenton. Az RC Lens a Montpellier fiatal középpályását, Cedric Barbosát szemelte ki.