Vágólapra másolva!
Továbbra is tart a Siófok labdarúgócsapatának fantasztikus, rájátszásbeli sorozata. Csank János együttese Győrött sem szenvedett vereséget, csupán egy tizenegyes fosztotta meg a gárdát a győzelemtől. A Fradi gólt sem lőtt Debrecenben, mégis pontot szerzett. A Videoton Sopronban nyert 2-0-ra, a Zete nem kegyelmezett a Békéscsabának.

Borsodi Liga, 27. forduló, felsőház:
Győri ETO - Siófok 1-1 (0-0)
Győr, 500 néző
vezette: Hajdó
Győri ETO: Sebők - Regedei, Salamon, Böjte - Füzi K., Jäkl, Kartelo, Németh N. - Herczeg (Weitner 67.), Priskin (Jovanovic a szünetben), Bajevszki
Siófok: Németh G. - Pantic, Kuttor, Koller - Grósz, Kovács (Juhász 59.), Schultz (Usvat 85.), Schwarcz, Soós (Szabó 71.) - Fülöp, Csordás
gól: Bajevszki (82., 11-esből), illetve Szabó (73.)
sárga lap: Jovanovic (50.), Kartelo (61.), illetve Koller (33.)

6. perc: Schultz jobról ívelte keresztbe a labdát, amit Csordás levett a 16-oson belül, majd egy csel után 7 méterről a jobb kapufa mellé lőtt.

22. perc: Herczeg lefutotta a siófoki védőket, 5 m-es lövésébe a kivetődő Németh G. beleütött, a kipattanót pedig Füzi K. 8 m-ről a bal kapufa mellé küldte.

40. perc: Kartelo 22 méteres szabadrúgása a sorfalon megpattanva nem sokkal kerülte el a siófoki kaput.

52. perc: Bajevszki beadása után Füzi K. 7 méterről előrevetődve fejelt a jobb kapufa mellé.

55. perc: Füzi K. 10 méteres lövését Pantic a gólvonalon mentette.

64. perc: Regedei hibájából Fülöp húzott el a bal oldalon, éles szögből, 7 méterről leadott lövését Sebők szögletre hárította.

73. perc: Fülöp ment el a bal oldalon, laposan középre gurított, és a két perccel korábban beállt Szabó 6 m-ről a hálóba lőtt (0-1).

82. perc: Bajevszkit Szabó buktatta a siófoki alapvonal előtt. A 11-est a sértett lőtte a kapu jobb oldalába (1-1).

Alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született. Az ETO továbbra is nyeretlen a rájátszásban.

Varga Zoltán, a Győr szakmai igazgatója: "Sok gólhelyzetünk adódott, de csak egyet sikerült értékesíteni. A helyzetek alapján igazságos az 1-1."

Csank János, a Siófok vezetőedzője: "Az első félidőben gyengébben játszott a csapat, nem volt folyamatos a védekezésünk. Szünet után ahogy várjható volt, felpörgött a meccs és úgy érzem, Győrben hagytunk két pontot. A tizenegyes előtti szituációt még videón is meg szeretném nézni."

Papp Győző