Vágólapra másolva!
A Valencia állítólag tízmillió fontot ajánlott fel a West Ham United fiatal középpályásért, Joe Cole-ért. Az Arsenal bejelentkezett a PSV Eindhoven holland védőjéért, Kevin Hoflandért, akiért az eindhoveniek ötmillió fontot kérnek.

A nemrégiben hosszú időre eltiltott ausztrál kapus, Mark Bosnich iránt több angol klub (így a Manchester City és a Birmingham) is érdeklődik. A Valencia válogatott középpályását, Rubén Baraját a Real Madriddal és az AC Milannal is kapcsolatba hozták. A Real Sociedad török középpályását, Tayfunt a Blackburn Rovers környékezte meg. A Real Madrid vásárlási listáján állítólag két brazil védő is szerepel: a Bayer Leverkusenben futballozó Lúcio, illetve a Cruzeiróban szereplő fiatal Luizao.

Az Aston Villa svéd középhátvédje, Olaf Mellberg a hírek szerint az AS Romába tart. A Juventus két fő kiszemeltje a nyárra az Auxerre válogatott védője, Philippe Mexes, illetve az Empoli brazil bekkje, Cribari. A Leeds kapusa, Paul Robinson, akit a napokban a Manchester Uniteddel és az Arsenallal is kapcsolatba hoztak, kijelentette: esze ágában sincsen távozni az Elland Roadról. Próbajátékra érkezett a Middlesbrough-hoz a Görögországban légióskodó, ghánai utánpótlás-válogatott Derek Boateng. A Lazio harmadik számú kapusa, Emanuele Concetti a nyártól a Perugiában folytatja pályafutását.