Vágólapra másolva!
Egyik televíziós csatorna sem közvetíti a szerda esti Magyarország-Luxemburg barátságos focimeccset a Megyeri útról, kövessük hát a fejleményeket a neten, vagy hallgassunk rádiót. Netán menjünk ki, mondjuk a helyszínre, a lelátókra. Olvasóink többségét nem hozta lázba a derbi.

Szerda este 20.15-től Luxemburg szépreményű tizenegyével meccsel a Gellei-csapat a Megyeri úton, ki kell mennie annak, aki látni akarja a barátságos összecsapást. Mert egyik tévétársaság sem tűzte műsorára a rangadót, jó esetben összefoglaló készül közszolgálatilag.

Az MLSZ sajtóosztályától kapott információk szerint a Duna TV kivonatoz, mindenről, például Szabics Imre várható bemutatkozásáról nem feltétlen marad le teljesen a magyarfoci-szeretők elvileg népes tábora. Ami biztos, a Petőfi Rádió élőben adja a mérkőzést - természetesen az [origo] hűséges olvasóit is idejében tájékoztatjuk a fejleményekről.

Szöllősi György, a szövetség sajtófőnöke kérdésünkre elmondta, anyagi okokból nem közvetíti a magyar-luxemburgit egyik televíziós csatorna sem, azaz érdeklődő volt, de. Pedig az ár ugye alacsonyabb, mint például egy tétmeccsnél, egy fontos Eb-selejtezőnél, "pár milliós" nagyságrendről lehet szó.