Vágólapra másolva!
Az UEFA kijelölte a március 29-én Chorzówban sorra kerülő Lengyelország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező olasz játékvezetőit. E szerint a hírhedt Massimo De Santis lesz a vezetőbíró, a két asszisztense: Narciso Pisacreta és Andrea Consolo.

Massimo De Santis emlékezetes hibát követett el az 1999/2000-es olasz bajnokság utolsó előtti fordulójában: a Juventus-Parma mérkőzés 92. percében a hazaiak 1-0-s vezetésénél érvénytelenítette a vendégek szabályos egyenlítő gólját. A bajnokság végeredményét döntően befolyásoló hibát követően még a torinói államügyész is nyomozás rendelt el ellene, s később hónapokra eltiltották.

Rossz ómen vele kapcsolatban, hogy 2000. szeptember 28-án ő dirigálta Rotterdamban a 3-1-es hazai győzelemmel végződött Feyenoord-Dunaferr UEFA-kupa mérkőzést. A hollandok 1-0-ra nyertek az első meccsen Győrben is, s a második sikerük a Dunaferr búcsúját jelentette.

Hivatalossá vált a bolgár-magyar/sport/magyarfoci/20030220hivatalossa.html

A Puskás Ferenc-stadionban április 2-án sorra kerülő Magyarország-Svédország találkozón a portugál Lucilio Cardoso Cortez Batista fújja majd a sípot, segítője két honfitársa, Paulo Jorge Januário Leite Ribeiro és José Manuel Silva Cardinal lesz. Az olimpiai (U21) együttes opolei (március 28.) meccsét az osztrák Gerald Lehner, míg a svédek elleni, budapesti (április 2.) összecsapását a belga Johny ver Eecke vezeti.

A Málta-Szlovénia Eb-selejtezőn (április 30.) Hanacsek Attila lesz a bíró.