Vágólapra másolva!
Massimo Moratti, az Internazionale elnöke évi hatmillió fontos fizetést adna David Beckhamnek, ha a Manchester United labdarúgója a milánói klubba igazolna. A Serie A-ban botladozó Roma világbajnok brazilja, Cafú kijelentette: mégsem igazol Japánba, inkább a fővárosi gárdában kívánja folytatni pályafutását.
Forrás: EPA
Cafú és a vb-trófea
Fotó: EPA


Moratti az elmúlt hónapokban a MU walesi sztárja, Ryan Giggs iránt is élénk érdeklődést mutatott, a szélsőnek azonban nincs szándékában csapatot cserélni.

Cafú, a Roma brazil klasszisa meggondolta magát, és mégis az olasz fővárosban szeretné folytatni s majdan befejezni a pályafutását. A fordulat azért váratlan, mert a japán J-League-ben szereplő Yokohama Marinos vezetői már januárban bejelentették, hogy sikerült megállapodniuk a kétszeres világbajnok védővel, aki nyáron írja alá a szerződését. "Minden mérkőzésen százszázalékos erőbedobással küzdök és úgy érzem, még mindig bírom ezt a tempót. Az utolsó találkozómon is a Roma mezét szeretném viselni" - nyilatkozott most a harminckét éves futballista.

Kaká Milánóba tart/sport/focivilag/20030304kaka.htmlKeane a MU edzője lehet/sport/focivilag/20030305roykeane.html

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a rómaiak egyáltalán igényt tartanak-e rá, ugyanis a klub elnöke, Franco Sensi nyáron mindenképpen fiatalítani akarja a keretet. Amennyiben nem hosszabbítják meg Cafú idény végén lejáró kontraktusát, a játékos ingyen igazolhat, ahová akar.