Vágólapra másolva!
Az UEFA-kupában a legjobb nyolc közé bejutott Besiktas végleg megszerezte a Rapid Bucurestitől a román Daniel Pancut, aki eddig csak kölcsönben szerepelt a törököknél, az Ajax Amsterdam pedig meghosszabbította dél-afrikai középpályásának, Steven Pienaarnak a szerződését 2006-ig.

A VfL Bochum dán támadója, Peter Graulund a szezon végéig kölcsönbe az Aarhus GF-be került.

Olasz sajtóértesülések szerint a Manchester United megtette az ajánlatát a Laziónak Claudio Lópezért: az angolok 11 millió fontot adnának a csatárért. A Vörös Ördögök a West Ham United fiatal támadója, Jermaine Defoe iránt is érdeklődnek.

Az Atlético Madrid elnöke, Jesús Gil y Gil állítása szerint a spanyolok visszautasították egy meg nem nevezett angol klub 42 millió eurós ajánlatát Fernando Torresért.

Az AS Monaco csatára, Shabani Nonda iránt a Juventus és a Chelsea is érdeklődik. A Barca figyelemmel kíséri a Partizan Beograd 19 esztendős, korosztályos válogatott csatárának, Danko Lazovicnek a fejlődését.

A Derby County egy hónapra megkapta kölcsönbe az Everton fiatal támadóját, Nick Chadwicket. Az Empoli támadóját, Antonio di Natalét a hírek szerint a Parma szeretné megszerezni.