Vágólapra másolva!
Kieron Dyer, az angol futball egyik legnagyobb tehetsége a The Sun című londoni lapnak adott nyilatkozatában hitet tett klubja, a Newcastle United és szeretett menedzsere, Bobby Robson mellett. "Amíg élek, a Szarkák játékosa leszek, nem érdekelnek a borsos olasz ajánlatok sem" - jelentette ki a 13-szoros angol válogatott középpályás.

"Newcastle álmaim városa, a United pedig álmaim csapata, itt akarok élni és játszani" - mondta a 24 éves, 170 centis, ipswichi születésű labdarúgó, aki négy éve került szülővárosa csapatából 6,5 millió fontért a Szarkákhoz. "Miért hagynám ott a barátaimat, ezeket a fiatal srácokat, pont most, amikor a nagycsapattá válás küszöbén vagyunk?"

A Geordie-régió reprezentatív klubja a leedsi Jonathan Woodgate megszerzésével utolsó "fehér foltját" is megszüntette a játékoskeretnek, a világ egyik legjobb centerhalfja olyan sztárok mögött védekezik, mint Alan Shearer, Craig Bellamy, Laurent Robert, Nolberto Solano, Hugo Viana, Gary Speed.

A Premiership állása/sport/focivilag/20030225apremiership.html

"Tudom, hogy még semmit sem értünk el, de meg kell szereznünk az első két hely valamelyikét, s aztán jövőre cél a bajnoki cím" - folytatta Dyer.

"Amikor hazai pályán, február 9-én a St. James' Parkban 1-1-es döntetlent játszottunk a bajnok Arsenallal, és az utolsó fél órában tíz emberrel küzdöttünk, Jermaine Jenas és jómagam álltunk szemben két világbajnok sztárral, Vieirával és Piresszel a középpálya tengelyében. Szerintem nagyon jól álltuk a sarat. Na, akkor fogalmazódott meg bennem, hogy az Arsenal sem legyőzhetetlen. Az utolsó öt-hat fordulóban mutatott játékunk alapján annyira megnőtt az önbizalmunk, hogy már senkitől sem tartunk."

Ch. Gáll András