Vágólapra másolva!
Frank de Boer és Phillip Cocu közös ügynöke, Rob Jansen szerint nagy a valószínűsége, hogy a szezon végén mindkét védence távozik Barcelonából, és elképzelhető, hogy mindketten Angliában folytatják pályafutásukat.

A Bolton Wanderers megkezdte a tárgyalásokat a Sahtar Doneckkel a nigériai Julius Aghahowa ügyében, a Dinamo Kijev pedig a horvát válogatott Ivica Olicot szeretné megszerezni a Dinamo Zagrebtől.

A Bayern München a japán másodosztályú Cerezo Osaka támadóját, Okubo Jositót figyeli, és a nyáron le is igazolhatja a csatárt. A Birmingham Citynél jelenleg kölcsönben lévő francia focista, Cristophe Dugarry kijelentette, hogy szívesen maradna a következő szezonra is a klubnál, feltéve, ha az bennmarad a legjobbak között.

A török listavezető Besiktas kolumbiai kapusa, Óscar Córdoba elmondta, hogy az idény végén távozni szeretne az egyesülettől. A Feyenoord a hírek szerint elhappolta az Ajax és a PSV Eindhoven elől az FC Utrecht tehetséges támadóját, Dirk Kuytot.

Az 1. FC Nürnberg középpályása, Lars Müller 2007-ig meghosszabbította szerződését, amely eredetileg 2004-ben járt volna le.