Vágólapra másolva!
Újabb idegenlégiós érkezett a Rapid Bucurestihez a kongói Camille Musanga személyében, aki a belga Lokerentől érkezett, és ezzel a román egyesületnek már öt külföldi focistája van - márpedig ilyen sok légióssal korábban még egyetlen román klub sem rendelkezett.

A Villarreal végül mégis csak megszerezte a mexikói Antonio de Nigrist a szezon végéig a Monterreytől. A dán Odense BK az Egyesült Államokból szerzett új kapust Matthew Jordan személyében, aki a Dallas Burnből szerződött Európába.

A Galatasaray középpályásáról, Hasan Sasról több hírügynökség is bejelentette, hogy a nyáron az Interbe szerződik, a dologról csak a focista ügynöke, Hakan Azman nem tud semmit.

A West Ham United olasz támadója, Paolo di Canio bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Kalapácsosoktól, és a hírek szerint egy skót klub igazolná le. A Tottenham Hotspur új szerződést ajánlott amerikai kapusának, Kasey Kellernek.

A Juventus sportigazgatója, Luciano Moggi kijelentette, hogy a torinóiak nem érdeklődnek a brazil csodagyerek, Diego iránt, hanem inkább egy védőt szeretnének igazolni a következő idényre.