Vágólapra másolva!
Továbbra is rendkívül aktívak kapusfronton a topligás egyesületek: az AS Roma portása, Francesco Antonioli után a Manchester City érdeklődik, az Arsenalt pedig ezúttal a Sunderland hálóőrével, a dán Thomas Sörensennel hozták kapcsolatba.

A Tottenham Hotspurnak a hét végéig kell eldöntenie, hogy meghosszabbítja-e a veterán támadó, Teddy Sheringham szerződését.

A Newcastle mestere, Bobby Robson két védőjét, Nikosz Dabizaszt és Stephen Caldwellt is szeretné megtartani, ám a focisták szívesebben távoznának, mivel az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapnak.

A belga FC Bruges is ragaszkodna válogatott középpályásához, Timmy Simonshoz, ám mivel a focistát az Aston Villa és a Schalke 04 is hívja, erre kicsi az esély. A Real Madrid a hírek szerint Míchel Salgadónak ajánlott új szerződést, amely újabb négy évre a királyi gárdához kötné a futballistát.

A brazil származású, ám német válogatott Paulo Rink viszont biztosan távozik a szezon végén az Energie Cottbustól, mivel kontraktusát nem hosszabbítják meg. A francia Racing Strasbourg a japán Shimizu S-Pulse jobbhátvédjét, Icsakava Daiszukét szemelte ki.