Vágólapra másolva!
Amíg az AS Roma brazil középpályása, Emerson kijelentette, ha nem erősítik meg a csapatot, úgy a nyáron távozik, addig az Inter konkrét ajánlatot tesz majd a Manchester Unitednek Ryan Giggsért.

A bolgár góllövőlista vezetője, Martin Kusev a Szlavia Szófiától az orosz Sinnyik Jaroszlavlba igazolt. A Villarreal az argentin Racing Club támadóját, Diego Militót szemelte ki magának.

A brazil Santos egyik csodagyerekét, Diegót a hírek szerint olasz klubok környékezték meg. Az AS Roma brazil középpályása, Emerson kijelentette: amennyiben a csapatot a nyáron nem erősítik meg, akkor elképzelhető, hogy szerződése lejárta előtt távozik a klubtól.

Az Internazionale a nyáron minden valószínűség szerint konkrét ajánlatot tesz a Manchester United walesi balszélsőjéért, Ryan Giggsért. A jelenleg a Comóban futballozó, de korábban több angol klubnál is megfordult Benito Carbone iránt a Sunderland és a Bolton is érdeklődik.

A Leeds United a spanyol másodosztályú Albacete középpályását, Pablót szemelte ki magának, a Chelsea pedig állítólag a Blackburn Rovers focistáját, David Dunnt "üldözi".