Vágólapra másolva!
Király Gábor és Dárdai Pál csapata, a Hertha meglepetésre hazai pályán csak gól nélküli döntetlent ért el a Bielefeld ellen a német labdarúgó-bajnokság huszonkettedik fordulójában. A Stuttgart a triplázó Kevin Kuranyi vezérletével 4-0-ra verte a Mönchengladbachot.

A döntetlenező berlini együttesben mind a két magyar játékos, Dárdai Pál és Király Gábor is végig a pályán volt. A Stuttgart nem hiába verte könnyedén 4-0-ra a Mönchengladbachot, ugyanis a vendégek a negyvenkilencedik percben a kiállított Korell miatt tíz emberrel folytatták a meccset. Kevin Kuranyi együttese a Schalkét megelőzve már harmadik a tabellán.

A Bundesliga állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030222abundesliga.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/20020809bundesliga.html

A Nürnberget szombaton 2-0-ra verő Bayern München játékosához, Jens Jeremieshez kapcsolódó hír, hogy a középpályás 2006-ig meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését. Uli Hoeness menedzser az új megállapodás anyagi feltételeiről konkrétumot nem árult el, de sejtetni engedte, hogy a negyvenhatszoros válogatott, vb-ezüstérmes középpályásnak az eddiginél kevesebb fizetéssel kell beérnie. A huszonnyolc éves Jeremies 1998-ban igazolt az 1860 Münchentől a Bayernhez, amelynek színeiben eddig száztizenegy Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára.

Bundesliga, 22. forduló:
Hertha - Bielefeld 0-0

Stuttgart - Mönchengladbach 4-0 (2-0)
gól: Kuranyi (8., 24., 88.), Ganea (86.)
piros lap: Korell (49., Mönchengladbach)