Vágólapra másolva!
Nagy játékosmozgás várható a brazil labdarúgópiacon, a hírek szerint az spanyol Atlético Madrid Jardelt és Elbert szemelte ki, míg az Inter Ronaldinhót vinné.

Az Atlético Madrid elnöke, Jesús Gil y Gil szerint a spanyol egyesület két brazil támadó iránt is érdeklődik: a Sporting Lisboában futballozó Mario Jardel és a Bayern Münchenben játszó Giovane Élber is érdekli a madridiakat.

A japán Kashima Antlers játékosa, Janaguszava Acusi a hírek szerint előszerződést kötött az olasz Chievo Veronával, és a nyártól a Serie A-ban folytathatja pályafutását. Az argentin Rosario Centrál csatára, Luciano Figueroa iránt rengeteg együttes érdeklődik, és a Tottenham Hotspur, az Aston Villa, a Southampton és a Chartlon Athletic mellé most az olasz Udinese is felsorakozott.

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti állítólag felvette a kapcsolatot a Paris Saint-Germain vezetőségével a brazil Ronaldinho leigazolása érdekében. Az Athletic Bilbao a jelenleg a Rangersben futballozó középpályásért, Mikael Artetáért jelentkezett be, míg a bilbaóiak védőjét, Aitor Ociót a Real Sociedad vinné a nyáron.