Vágólapra másolva!
Két román együttes is Nyugat-Európából erősített a minap: a Dinamo Bucuresti leigazolta a szenegáli Seydou Pape Diopot (a válogatott Pape Bouba Diop unokatestvérét), aki legutóbb a svájci Aarauban szerepelt, míg a Rapid a belga Roberto Biscontit szerződtette, akinek utolsó klubja a skót Aberdeen volt.

A Dundee United kontraktust ajánlott a legutóbb a Rangersben futballozó, ám jelenleg klub nélküli középpályásnak, Russel Latapynak. A Bayern München válogatott középpályása, Jens Jeremies 2006-ig meghosszabbította szerződését a bajoroknál, az Ajax Amsterdam középpályása, Rafael van der Vaart pedig 2004-ig írt alá a holland klubhoz.

A Chelsea középpályásának, Jody Morrisnak viszont a szezon végén lejár a szerződése, és a hírek szerint a Tottenham szeretné megszerezni. A Chelsea egyébként hasonló módon, vagyis ingyen akarja leigazolni a nyáron a Chievo második számú kapusát, Marco Ambrosiót.

A Borussia Mönchengladbach a norvég Odd Grenland védőjét, Alexanderr Aast szemelte ki magának. A Villarreal akár még erre a szezonra is megszerezheti a mexikói Antonio de Nigrist a Monterreytől, a következő idényre pedig az ecuadori válogatott védőt, Iván Hurtadót akarja leigazolni.

A Piacenzának azonnal kapust kellett igazolnia első számú hálóőre, Matteo Guardalben sérülése miatt, és az olasz klub azt a Maurizio Franzonét szerezte meg, aki mostanában az olasz strandfoci-válogatottban védett.

Az Internazionale a hírek szerint a nyáron mindenképpen meg akarja szerezni a Borussia Dortmund védőjét, Christoph Metzeldert, és cserébe még Mohammed Kallont is hajlandó lenne odaadni némi készpénz mellett.