Vágólapra másolva!
Az orosz csapatok igen csak aktívak mostanában a játékospiacon, és most már nem félnek Európán kívüli focistákat igazolni. Ezt igazolja a tegnapi nap néhány transzfere is: a Krilja Szovjetov Szamara megszerezte a sokszoros chilei válogatott védőt, Raúl Munozt, míg a Rosztszelmas Rosztov két dél-afrikai futballistával erősített. Rowan Hendricks az Ajax Cape Towntól, Japhet Zwane pedig a Moroka Swallowstól érkezett.

A svájci bajnokságban a kiesés ellen küzdő FC Aarau kölcsönbe megkapta Matteo Vanettát a Servette-től és Charles Wittlt a Lausenne-Sportstól.

A Rosenborg BK támadója, Harald Brattbakk, aki pályafutása során megfordult a Celticben is, új, hároméves szerződést kötött a trondheimiekkel, ami azt jelenti, hogy valószínűleg itt fejezi be pályafutását.

Az AS Roma elnöke, Franci Sensi ígéretet tett arra, hogy a nyáron megszerzi Nicola Legrottagliét a Chievótól, és mellé vagy Adrianót, vagy pedig Zlatan Ibrahimovicot a csatársorba.

A Juventus, a Barcelona és a Milan után a német Schalke 04 is bejelenkezett az argentin River Plate játékmesteréért, Andrés D'Alessandróért. Az Olympique Marseille a dán U19-es válogatott középpályását, Ten Hansent teszteli.

Az Everton kiszemelte magának a másodosztályú Ipswich Town csatárát, Darrent Bentet, aki a Newcastle is szeretne megszerezni.