Vágólapra másolva!
Többen hosszabbítanak, szegény Gonzo viszont nem kap játéklehetőséget, elvágyódik a Rennes csapatától. Lekót figyeli a Bayern.

Immár a sokadik cseh futballista igazolt Oroszországba az idén: a Bohemians Praha csatára, Lukás Hartvig a Zenit Szankt-Petyerszburghoz igazolt - a szentpétervári együttesnél ő már a negyedik cseh focista.

Az Auxerre válogatott középhátvédje, Philippe Mexes meghosszabbította szerződését egy évvel, vagyis immár 2006-ig köti kontraktusa a klubhoz.

Hasonlóan tett a Le Havre kapusa, a szlovák Alexander Vencel, ő egy esztendőre írt alá a klubhoz.

A Rennes bolgár támadója, Georgi Ivanov, becenevén Gonzo viszont mindenképpen távozni szerete, mivel az utóbbi időben semmi játéklehetőséget nem kap.

Az Espanyol középpályása, Roger iránt igen csak megnőtt az érdeklődés: a focistát, akinek a nyáron lejár a szerződése, és így ingyen igazolható lesz, az Olympique Marseille, a Tottenham, az Arsenal, a Valencia és a Deportivo is szívesen leigazolná.

A Paris Saint-Germain megtartaná ghánai középpályását, Alex Nyarkót, aki jelenleg kölcsönben szerepel a klubnál.

A Fener is ragaszkodik Rüstü Recberhez, és megkezdte a tárgyalásokat a kapussal az esetleges szerződéshosszabbításról, de valószínűbb, hogy a portás a nyáron külföldre igazol.

Újabb japán focista szerződhet Olaszországba, a Chievo Verona képviselője ugyanis elutazott Ázsiába, hogy a Kashima Antlersszel tárgyaljon Janagiszava Acusi leigazolásáról.

A Lazio középpályását, Fabio Liveranit Spanyolországból figyelik, mégpedig többen is: az Espanyol, a Villarreal, a Levante és az Osasuna érdeklődik iránta.

A Sevillától nemrégiben elküldött Vinnie Samways a hírek szerint az angol másodosztályú Walsallnál köthet ki.

A Bayern München egyik megfigyelője állítólag Ivan Leko miatt volt jelen a múlt héten a horvát–lengyel válogatott meccsen.