Vágólapra másolva!
Elmaradt meccset pótoltak az angol labdarúgó-bajnokságban, hazai pályán 3-0-ra nyert a Fulham a kiesés ellen küzdő West Bromwich ellen. Mohamed Al Fayed, a londoniak egyiptomi milliárdos klubelnöke Capellót akarja edzőnek, Sevcsenkót gólvágónak.

A 22. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlásán sokáig nem bírtak egymással a csapatok, majd öt perc alatt hármat vágva döntött a 16 ezres közönsége előtt játszó Fulham.

A londoni Loftus Roadon a 72. percig kellett várni az első gólra, Saha találatán aztán úgy felbuzdult a Tigana-gárda, hogy Wome majd Malbranque révén hamar le is rendezte a meccset. Malbranque nincs rossz formában, hat (nemcsak bajnoki) meccsen nyolcat lőtt.

Az otthonában sorozatban harmadik mérkőzését nyerő Fulham ezzel a három ponttal már tucatnyira van a kiesőzónától, éppen ugye a 18. helyezett West Bromtól. Megson fiai ellenben komoly bajban vannak, nem valószínű, hogy meg tudják hosszabbítani élvonalbeli tagságukat.

A Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030220apremiership.htmlAnglia Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50939Menetrend, eredmények/sport/focivilag/20020815premiership.htmlCapello a nyáron távozhat Rómából/sport/focivilag/20030214capello.htmlKi megy ma? - Sevcsenko/sport/focivilag/20030210kimegy.html

Még Fulham: Mohamed Al Fayed, az egyiptomi milliárdos klubelnök azt szeretné, ha együttese rövid időn belül Európa legjobbjai közé kerülne, ezért megkörnyékezte Fabio Capellót és Andrij Sevcsenkót. Olasz lapértesülések szerint a világhírű edző nyáron elhagyja az AS Romát, pedig szerződése 2005-ig szól. Capello útja könnyen Londonba vezethet, igen előnyös szerződés várná, ráadásul mindenben szabad kezet kapna.

Az ukrán támadó helyzete bizonytalan a Milannál, mert az edző, Carlo Ancelotti szerint a stílusa hasonlít az első számú csatár Filippo Inzaghiéra. Sevcsenko tudása alapján nagyobb bizalmat és több játéklehetőséget érdemel, ezt a Fulham nyilván biztosítaná neki.

Premiership, 22. forduló:
Fulham - West Bromwich Albion 3-0 (0-0)
gól:
Saha (72.), Wome (74.), Malbranque (77., 11-esből)