Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A Borussia Dortmund elleni találkozó megnyerése tehát létfontosságú a Real számára, de a hispánok nem a legjobban készültek a meccsre, hiszen a hét végi bajnokin vereséget szenvedtek az Osasuna ellen. Pedig a találkozón az összes szupersztár pályára lépett, ám egyikük sem tudott kiemelkedőt nyújtani.

Forrás: EPA
A tél Madridot sem kíméli: szakadó hóesésben edzett a Dortmund Fotó: EPA

A dortmundiak ellen ennél mindenképpen többre lesz szükség, és Vicente del Bosque mester nagyon bízik benne, hogy játékosai összeszedik magukat. A spanyol csapat a lehető legjobb összeállításban léphet pályára, csupán a csapatkapitány Fernando Hierro fog hiányozni a védelemből, az ő helyét a fiatal Pavón veszi át.

A Dortmund a hét végén nyerni tudott a Bundesligában, vagyis megnövekedett önbizalommal léphet pályára, ráadásul Matthias Sammernek nincsenek sérültjei, a korábban Achilles-problémával bajlódó Tomás Rosicky is a rendelkezésére áll.



Real Madrid - Dortmund
Madrid, 20.45
Milan - Lokomotiv Moszkva
Milánó, 20.45


Pályára léphet még a sérüléséből felépült Szergej Ignasevics és Marat Iszmajlov is, utóbbi fél év után először, Vagyim Jevszejev viszont eltiltása miatt biztosan nem fog játszani. A milánóiak a hát végén kétgólos hátrányból felállva játszottak döntetlen a Lazio ellen, és a mérkőzés hőse, Filippo Inzaghi, aki akkor csere volt, most a kezdő tizenegyben kap helyet. Andrij Sevcsenko viszont kisebb sérüléssel bajlódik, így nem biztos, hogy játszik, vagyis elképzelhető, hogy Ancelotti mester megint az egycsatáros felállást választja. Ez egyben azt jelenti, hogy az előretolt ék Inzaghi mögött Rivaldo és Ruí Costa szerepelhet majd.