Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Nehéz lenne megmondani, hogy erre melyik csapat az esélyesebb, hiszen ugyan a katalánok szerepelnek otthon, a Barca fennállásának egyik legnagyobb válságát éli, aminek eredménye a holland szakvezető, Louis van Gaal menesztése lett. Az új szakvezető, a szerb Radomir Antic a hét végén az Espanyol ellen megszerezte első győzelmét, és ezzel a gárda valamelyest eltávolodott a kiesési zónától, de a BL továbbra is nagyon fontos a klub számára.

Barcelona - Internazionale
Barcelona, 20.45
Leverkusen - Newcastle
Leverkusen, 20.45


Míg a hazaiaknál a védelem összeállítása okoz problémát, a vendégeknél a csatársorban akadnak gondok: a Bajnokok Ligája góllövőlistáján élen álló Hernán Crespo sérülés miatt nem játszhat, a helyére igazolt honfitársa, Gabriel Batistuta a Romával már pályára lépett a BL mostani kiírásában, így ő sem szerepelhet, míg az alapember Cristian Vierinek eddig csak a bajnokságban ment, a nemzetközi kupában egyszer sem talált be. Ő azért ott lesz a kezdő tizenegyben, és társa a támadósorban az uruguayi Álvaro Recoba lehet.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

A csoport másik meccsén a Bayer Leverkusen fogadja a Newcastle Unitedet, de a németek legszívesebben ki sem állnának a meccsre, hiszen jelen pillanatban egyáltalán nem hiányzik nekik a nemzetközi szereplés. A gyógyszergyáriak elképesztő mélyrepülésbe kezdtek a Bundesligában, idén még nem szereztek pontot, és a kiesés szélére sodródtak, és végül a szakvezető, Klaus Toppmöller nem kerülhette el a menesztést.

Utódja az amatőrcsapat trénere, Thomas Hörster lett, aki így a BL-ben mutatkozhat be. A Leverkusennek jelenleg a bajnoki szereplés sokkal fontosabb, így a Newcastle ellen többen is pihenőt kaphatnak: a csapatkapitány Carsten Ramelow egészen biztosan nem játszik, de elképzelhető, hogy Bernd Schneider és Diego Placente is kimarad.

Toppmöllert menesztette a Leverkusen/sport/focivilag/20030216toppmollert.htmlHárommeccses eltiltást kapott Bellamy/sport/focivilag/bl/20021218harommeccses.html

A Newcastle-nál az okozza a legnagyobb problémát, hogy az első számú csatársor, vagyis Craig Bellamy és Alan Shearer egyaránt nem léphet pályára eltiltás miatt, így a támadóduót Shola Ameobi és Lomana Tresor Lua-Lua alkotja majd. A januárban igazolt középhátvéd, Jonathan Woodgate nem játszhat, mivel korábban a Leeds-szel már szerepelt az UEFA-kupában, így az egyik középhátvéd minden bizonnyal a sérüléséből felépült Titus Bramble lesz.

Mindez azt jelenti, hogy a Szarkák kezdő tizenegye elképesztően fiatal lesz, a kapus Givenen és a középpályás Laurent Robert-en és Gary Speeden kívül az összes játékos fiatalabb lesz 24 évesnél. Igaz, Speed az idén tölti be a 34. életévét.