Vágólapra másolva!
Hazaérkezett a ZTE is a ciprusi edzőtáborból, s a bajnoki rajtig hátralévő időben a megszokott környezetben készül a bajnoki cím védője. Érdeklődésünkre pedig Bozsik Péter vezetőedző nem titkolta, számukra nagyon jól jött, hogy egy héttel elhalasztották a tavaszi nyitányt.

"Bizony nem bánjuk, sőt, örülünk, hogy egy héttel később kell kezdenünk" - kezdte Bozsik. "Már januárban is maradtak el edzőmeccseink a kemény tél miatt, de akkor nem tulajdonítottam túlzott jelentőséget ennek. Sajnos azonban Cipruson sem a megszokott ideális hőmérséklet, hanem az utóbbi évek legviharosabb időjárása várt bennünket, s bár a körülményekre egy rossz szavunk sem lehetett, mégsem sikerült tökéletesre a felkészülésünk. Elsősorban a három sérültünkre, Darko Ljubojevicre, Vincze Ottóra és Radu Sabóra gondolok, aztán négy válogatott játékosunk, Kenesei Krisztián, Urbán Flórián, Szamosi Tamás, Molnár Balázs, is távol volt tőlünk néhány napig, azaz kell még idő a formába hozásra és a taktikai elemek gyakorlására."

Egy héttel később rajtol a Borsodi Liga/sport/magyarfoci/20030217egyhettel.html

"Persze mindenekelőtt a sérültjeink miatt örvendünk a halasztásnak, reméljük ugyanis, hogy a rajtig mind a hárman felépülnek, továbbá azt sem bánjuk, hogy nem március elején, hanem csak egy hónappal később játszunk az Üllői úton a Fradi ellen a Magyar Kupában."

Bánki József