Vágólapra másolva!
Az orvosok szerint elképzelhető, hogy egy hónap múlva ismét pályára léphet Fehér Miklós a Benficában. Január közepén porccal műtötték a portugál sztárklub magyar centerét, akinek felépülése a csontfelület érzékenysége miatt két héttel hosszabbra nyúlik.

"Szerencsére jól javul a sérülésem" - kezdte Fehér. "Minden nap délelőtt és délután is kint vagyok a stadionban, láb- és combizom erősítő gyakorlatokat kell végeznem, s az orvosok szerint két hét múlva már együtt edzhetek a csapattal. Reményeim szerint pedig március végén már bajnokin is szerepelhetek. Edzőnk, Jose Antonio Camacho egyébként rendszeresen érdeklődik a hogylétem felől, sőt, gyakran tanácsokkal is ellát. Néhány napja például arra intett, hogy ne kapkodjam el a visszatérést, inkább egy nappal később vállaljam a játékot, mint egy perccel előbb, különben még hosszabb időre kidőlhetek a sorból. Hozzátette, ezt azért tartja fontosnak, mert játékosként több ilyen sérülése akadt, s amikor erőltette az újbóli pályára lépést, ismét megsérült és azt követően hónapokat kellett kihagynia. Megfogadom a tanácsát, s bár szeretnék minél előbb játszani a Benficában, a válogatott miatt is fontos, hogy teljesen felépüljek, mivel szerintem nagyon jó esélyünk van az Eb-selejtezőcsoportunkban a továbbjutásra."

Fehér Miklós klubja, a Benfica, a legutóbbi fordulóban 2-0-ra legyőzte a Madeira együttesét, s ezzel a második helyen áll a bajnokságban. A lisszaboni piros-fehérek tíz ponttal maradnak le az éllovas Portótól, viszont három egységgel meglógtak az ősi vetélytárs Sportingtól.

Bánki József