Vágólapra másolva!
Elkészítették az FA-kupa negyeddöntőjének párosítását, összekerült a legjobb nyolc közé bejutott két londoni elitklub. Azaz a Manchester után a Chelsea jutott a címvédő Arsenalnak, Zoláék meg visszavághatnak a tavalyi döntőben elszenvedett vereségért.
Nehéz a saját nevelésűek élete az Arsenalnál/sport/focivilag/20030217nehez.htmlAnglia Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50939Folytatódik a Bajnokok Ligája-show/sport/focivilag/bl/20030217folytatodik.htmlA Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030208apremiership.html

A 2002-es fináléban az Arsenal 2-0-ra verte a Chelsea-t Parlour és Ljungberg második félidei góljaival Cardiffban, a Wenger-fiúk emellett amúgy mindent begyűjtöttek, amit csak lehetett. Idén is vezetnek a Premiershipben, szédületes támadójátékuk eredményeként jó sok gólt lőnek, a Chelsea negyedik.

Az Arsenal a Bajnokok Ligájában is tüsténkedik, két forduló után négy ponttal holtversenyes első azzal az Ajax együttesével, amelyet február 18-án, kedden fogad a Highburyben.

A másik két - a Fulhammel együtt még lehet három - élvonalbeli futballcsapat másodosztályú ellenfelet kapott.

A párosítás:
Arsenal - Chelsea
Southampton - Wolverhampton (II. osztályú)
Sheffield United (II.) - Leeds United
Watford (II.) - Fulham vagy Burnley (II.)

Hogy ki lesz a Watford párja, február 26-án dől el. A negyeddöntőket március 8-9-én játsszák.