Vágólapra másolva!
Szó szerint viharos napokat élt át Szabics Imre, aki jelenleg még az osztrák Sturm Graz labdarúgója, ám nyártól a német 1. FC Nürnbergben folytatja pályafutását. Az első vihart akkor élte át a 21 éves csatár, amikor a zuhogó eső miatt a hajrában félbeszakadt a magyar U21-es válogatott Ciprus elleni mérkőzése, majd miután Szabics hazaért a stájer fővárosba, döbbenten tapasztalta, hogy vízben úszik a lakása is.

"Minden olyan szépen indult, hiszen remek érzés volt az utánpótlás válogatott tagjaival ismét találkozni, persze azt azért sajnáltam, hogy nem sikerült gólt lőnöm Ciprus ellen. A hajrában aztán kegyetlen vihar kerekedett, s jobb is, hogy a játékvezető félbeszakította a meccset. Ekkor még nem gondoltam, hogy Grazba hazatérve nagyobb tócsákat találok a lakásomban, mint a ciprusi pályán. Tönkrement ugyanis a bojlerem, ami teljesen elárasztotta nem csupán az én lakásomat, hanem az alattam lakóét, sőt a pincét is. A tűzoltóknak kellett kiszivattyúzni a rengeteg vizet a házból, majd speciális manőverrel 'kiszárítani' a lakásokat. Mindenem elázott, ám úgy vagyok ezzel az esettel, hogy bár bosszantó, nagyobb bajom azonban sohasem legyen az életben" - nyilatkozta a fiatal csatár, aki jelenleg még Grazban készül.

Buzsáky szögletből lőtt gólt Ciprusnak/sport/magyarfoci/20030212buzsaky.htmlMagyarok a Bundesligábanhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29014

"Rendesen tréningezek, s várom már, hogy végre csatlakozzam a Nürnberg keretéhez, addig pedig szurkolok Klaus Augenthaler együttesének a bennmaradásért. A hét végén a Nürnberg Lisztes Krisztián csapata, a Werder Bremen ellen játszik bajnokit odahaza. Bevallom, szeretném, ha Lisztes jól futballozna, és gólt lőne, de nyerjen a Nürnberg. Nagyon szurkolok ugyanis azért, hogy jövőre, velem együtt, a Bundesliga I-ben szerepeljen a Nürnberg" - fogalmazta meg óhaját Szabics.

Bánki József