Vágólapra másolva!
Ottmar Hitzfeld egyelőre marad a Bayern München labdarúgócsapatánál, pedig német lapértesülés szerint a Real Madrid és az FC Barcelona is szívesen szerződtetné.
Takahara 500 liter sört kap a Kahn-gólért/sport/focivilag/20030210takahara.htmlDel Bosque a világ legjobb futballedzője/sport/focivilag/20030113delbosque.htmlHitzfeld a legjobban kereső edző/sport/focivilag/20030102hitzfeld.htmlBayern München Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26941

"Elismerem, megkerestek Spanyolországból. Most viszont még nincs szándékomban távozni, így elutasítottam az ajánlatokat" - reagált a bajorok svájci vezetőedzője a Sport-Bild megkeresésére. Az újság értesülése s Hitzfeld reagálása némileg meglepő, legalábbis a Real Madridot illetően: Florentino Perez klubelnök ugyanis néhány hete kijelentette, hogy két évvel meg akarják hosszabbítani Vicente del Bosque kontraktusát. A tréner 1999. november 17-e óta ül a madridiak kispadján, azóta többek között két BL-diadal fűződik a nevéhez.

Hitzfeld a Borussia Dortmunddal aratott 1997-es Bajnokok Ligája-győzelem után szerződött a Bayernhez, s 2001-ben újabb hasonló sikert ünnepelhetett a legrangosabb európai kupasorozat végén. Müncheni szerződése jövőre jár le.