Vágólapra másolva!
Az AS Roma olasz labdarúgócsapata újabb nagy fogáson töri a fejét és Vincenzo Montelláért cserébe a Milan ukrán klasszisát, Andrij Sevcsenkót szeretné szerződtetni.

A lengyel válogatottal a világbajnokságon is szerepelt Marek Kozminski hosszú idő után hazatért, a görög PAOK Szalonikitől a Górnik Zabrzéhez igazolt. A Liverpoolnál két és fél év alatt mindössze három bajnokin pályára lépő, norvég Vegard Heggem bejelentette, hogy az idény végén, szerződése lejártával elhagyja a klubot.

Tovább folytatódott a cseh futballisták Oroszországba való vándorlása: az újonc Rubin Kazany a Sparta Praha csapatkapitányát, a 33-szoros válogatott Jiri Novotnyt, valamint a fővárosiak középpályását, Tomás Cizeket igazolta le.

Ami a nyárra vonatkozó átigazolási pletykákat illeti, a hírek szerint a Manchester United megtette az ajánlatát az Olympique Marseille-nek a belga középhátvédért, Daniel van Buytenért, és tízmillió fontot adna a focistáért. Az Aston Villa a Middlesbrough olasz támadóját, Massimo Maccaronét környékezte meg.

Baggio és edzője a Romához tart/sport/focivilag/20030205baggio.html

Az AS Roma a Milan ukrán csatárát, Andrij Sevcsenkót szeretné megszerezni, cserébe Vincenzo Montellát, illetve némi készpénzt ajánlott fel.