Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid könnyed győzelmet aratott a Real Betis ellen, a Villarreal pedig minimális különbséggel verte a Valladolidot.
A Primera Division menetrendje/sport/focivilag/20020830primera.htmlA Primera Division állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030209aprimera.htmlRaúl a Manchester kedvéért elhagyná a Realt/sport/focivilag/20030203raul.html

Raúl, Figo, Zidane és Ronaldo. A Real Madrid sorrendben ezen négy játékos góljaival verte hazai pályán 4-1-re a Real Betis gárdáját, igaz, a szupersztárokkal teletűzdelt fővárosi együttes igazából csak a második félidőre ébredt fel. A 37. percben az exrealos Fernando révén a Betis került előnybe, s a gól alaposan felrázta a szundikáló fehér mezeseket: még a szünet előtt Raúl kiegyenlítette az állást, a pihenő után pedig valósággal átrobogott a Real a forduló előtt az ötödik helyen tanyázó vendégein.

Először Figo volt eredményes a 49. percben, miután bevágta a Roberto Carlos buktatásért megítélt büntetőt, majd Zidane szerzett parádés gólt a 60. minutumban. A francia fenomén ügyesen áthámozta magát a védőkön, majd egy Ronaldoval bemutatott kényszerítő után mattolta a Betis hálóőrét. A gólparádéból aztán a brazil csatár sem maradt ki, a 88. percben tizenegyest rúghatott, s noha a büntetőt kihagyta, a kipattanóból megszerezte csapata negyedik gólját.

Primera Division, 21. forduló:
Real Madrid - Betis 4-1 (1-1)
gól:
Raúl (44.), Figo (49., 11-esből), Zidane (60.), Ronaldo (88.), illetve Fernando (37.)

Villarreal - Valladolid 1-0 (1-0)
gól:
Jorge Lopez (25., 11-esből)