Vágólapra másolva!
Danny Mills öt évvel meghosszabbította kontraktusát a Leeds Uniteddel, az olasz sajtóban pedig egyre többet pletykálnak Jaap Stamról, állítólag alaptalanul.

A hét végén a szerződéshosszabbítások, illetve felbontások játszották a főszerepet a játékospiacon. A Leeds United válogatott jobbhátvédje, Danny Mills ötéves kontraktust írt alá klubjához, vagyis 2008-ig elkötelezte magát, a Southampton ecuadori csatára, Agustín Delgado viszont otthagyta a Szenteket, miután másfél év alatt mindössze négy meccsen kapott lehetőséget.

A Chelsea francia védője, William Gallas is hamarosan szerződést hosszabbíthat, bár az Arsenal és a Real Madrid is érdeklődik szolgálatai iránt.

A Premiership állása/sport/focivilag/20030208apremiership.html

A VfL Bochum iráni csatára, Vahid Haszemjan egyelőre nem tudja, hogy meghosszabbítsa-e nyáron lejáró kontraktusát, mivel többet szeretne játszani - a hét végén, a Leverkusen ellen szerzett két gólja mindenesetre jó érv lehet a maradásra.

Jaap Stam nevét az olasz sajtóban mostanában egyre többet emlegetik a Juventusszal kapcsolatban, bár a holland védő szerint egyelőre semmi konkrétum nincs a dologban.