Vágólapra másolva!
A szlovén Milan Osterc a francia Le Havre-hoz szerződött, a Southampton orosz veteránja, Andrij Kancselszkisz a szaúdi Al-Hilal játékosa lett, míg a korábbi hírekkel ellentétben Kléberson nem lesz a Newcastle Unitedé.

Ahogyan arról egy nappal korábban is írtunk, a szlovén csatár, Milan Osterc a Le Havre-nál már csak az orvosi vizsgálatra várt, és mivel ezen megfelelt, a szezon végéig a francia klubhoz igazolt. A skót Hibernian, Mátyus János csapata egy svéd kapust igazolt Daniel Andersson személyében, aki legutóbb az AIK Stockholmban védett.

A holland FC Groningen a Feyenoord csatárát, Brian Pinast szerezte meg, akit már egy éve szerettek volna leigazolni. A román védő, Valeriu Rachita visszatért egykori klubjához, a Steaua Bucurestihez a bolgár Liteksz Lovecstől, míg a szlovák középpályás, Martin Obsitník az 1. FC Kosicétől az Artmedia Petrzalkához szerződött.

A Southampton szebb napokat is megélt orosz szélsője, Andrij Kancselszkisz a szaúdi Al-Hilal játékosa lett, az angol Vinne Samways pedig elhagyta az FC Sevillát, miután az andalúziai együttes felbontotta szerződését, míg az uruguayi Daniel Fonseca közös megegyezéssel távozott a Comótól - ahová alig három hónapja érkezett.

Brazil világbajnokok érkezhetnek a Premiershipbe/sport/focivilag/20030122brazil.html

Áttérve a következő szezonra szóba hozott transzferekre, a Tottenham Hotspur állítólag továbbra is egy Real Madrid-csatárra hajt, ám a célpont immár nem Fernando Morientes, hanem Javier Portillo. A brazil Kléberson viszont valószínűleg nem lesz a Newcastle játékosa, miután klubja, az Atlético Paranaense képviselői nem ültek le tárgyalóasztal mellé.

A Middlesbrough mestere, Steve McClaren kijelentette, hogy a nyáron valószínűleg újabb focisták érkeznek a klubhoz, a fő kiszemeltnek a Leeds középpályása, Seth Johnson tűnik. A Hamburger SV középpályása, Jörg Albertz Kínába utazott, hogy az ázsiai országban folytassa pályafutását - igaz, egyelőre csak próbajátékon vesz részt.

Az Olympiakosz görög középpályásának, Giorgiosz Karagunisznak az ügynöke a hírek szerint a minap az Internazionale képviselőivel tárgyalt, és a milánói klub egyes sajtóértesülések szerint közel áll a török Hasan Sas megszerzéséhez is.