Vágólapra másolva!
A Bayern München alelnöke, Karl-Heinz Rummenigge nem rejtette véka alá csalódottságát a csapat Bielefeld elleni gól nélküli döntetlenjét követően. Minden idők egyik legnagyobb német csatára a leghevesebben Giovane Elber teljesítményét, illetve hozzáállását kritizálta.

Noha az éllovas Bayern előnye még mindig hat pont a Borussia Dortmund előtt, a klubvezetés - talán a csúnya őszi BL-kudarc miatt - mégis meglehetősen kritikus a csapattal szemben, s az elégedetlenséget elsősorban a gárda támadójátéka váltja ki.

Stuttgartban bukott a Hertha/sport/focivilag/20030201stuttgartban.htmlRemekelnek az 1860 München csatárai/sport/focivilag/20030201remekelnek.html

A bajorok korábbi húzóembere, a brazil Giovane Elber egy ideje már nem csinál titkot belőle, hogy elvágyódik Münchenből, s Rummenigge szerint ez rendesen meg is látszik az idei játékán. Habár Elber a tavaszi nyitányon formán kívül is betalált a Mönchengladbach elleni meccs utolsó percében, szombaton a Bielefeld ellen valóban csak lézengett a pályán. Más kérdés, hogy az, amit a meccs után, a sajtón keresztül kapott alelnökétől, valószínűleg nem is hozza majd meg a kedvét a játékhoz.

"Sokkal többet várunk a csatárainktól, különösen Elbertől, akire csak abban az esetben van szükségünk, ha képes a gólszerzésre egy fokkal jobban koncentrálni, mint az új szerződésére" - nyilatkozta Rummenigge, erősen sejtetve, hogy van némi összefüggés a támadó érzelmei és a klubért tett erőfeszítései között.