Vágólapra másolva!
Gera Zoltán után Lipcsei Péter és Dragóner Attila is meghosszabbíthatja szerződését a Ferencvárosnál, ám a két rutinos labdarúgó - akiknek nyáron lejár a szerződése - még nem mindenben egyezett meg Szeiler József ügyvezetővel.

Dragónnerrel és Lipcseivel kedden egyaránt tárgyalt a jövőről Szeiler, amely után mindkét futballista gondolkodási időt kért. Dragóner Lipcseivel együtt (a középpályásnak Portugáliából van kedvező ajánlata) kijelentették, szeretnének az Üllői úton futballozni a jövőben is. A vezetők örömmel fogadták a játékosok kérését és türelemmel várnak a válaszukra.

Információnk szerint az anyagiakon kívül a megkötendő szerződés időtartamában is egyeztetni kell még, hiszen a klub kétéves, míg a játékosok hároméves megállapodást kívánnak kötni az egyesülettel. Az pedig érthető, hogy Lipcsei és Dragóner is a korábbinál kedvezőbb anyagi feltételekkel szeretne szerződést kötni a zöldekkel, elvégre a csapat két frontemberéről van szó, akikhez Garami József szakmai igazgatói is ragaszkodik.

Persze nem csupán az említetteknek, hanem Kriston Attilának és Alekszandar Jovicnak is lejár a szerződése júniusban. Közülük Kriston még gondolkodik a Fraditól kapott ajánlaton, Joviccsal pedig a ciprusi edzőtábor után egyeztetnek a vezetők, de a zöld-fehérek szűkebb berkein belül nem tartják elképzelhetetlennek, hogy mivel ősszel kevés játéklehetőséget kapott, a jugoszláv csatár továbbáll. Noha Jovic szintén jól érzi magát az Üllői úton, egyesek már "összeboronálták" az MTK-val a gólerős centert.

Bánki József