Vágólapra másolva!
Immár nem csak a Celtic FC érdeklődik a horvát válogatott szélső, Milan Rapaic iránt, a játékos ugyanis saját állítása szerint a Liverpoollal is tárgyal - bár hétfőtől a skótoknál szerepel próbajátékon.

Nem ő lesz az egyetlen ilyen státusban lévő focista a Keltáknál: a Sunderlandtől nemrégiben elküldött szlovák Stanislav Varga is a Celtickel edzhet annak reményében, hogy szerződést ajánlanak neki.

A Manchester United középpályása, Luke Chadwick kölcsönbe a másodosztályú Cardiff Citybe kerülhet.

A Newcastle legújabb kiszemeltje az Ipswich Town 19 esztendős támadója, Darren Ambrose.

A világbajnokságon is látott Milan Osterc számára (akinek a nyár óta nem volt klubja) már csak az orvosi vizsgálat hiányzik ahhoz, hogy a francia AC Le Havre játékosa legyen.

A VfL Bochum német válogatott támadó középpályását, Paul Freiert is több egyesület vinné: a focista aláírásáért a Hertha, a Leverkusen és a Werder folytathat nagy küzdelmet a nyáron.

Az AS Roma a valószínűleg Japánba távozó Cafú utódját keresi, és jelen pillanatban az Udinesében játsszó Albertónak és a Perugia jobbszélsőjének, Zé Mariának a legjobbak az esélyei.

Dél-Amerikában a napokban kezdődő Libertadores-kupa áll a főszerepben, az argentin River Plate erre készülve szerezte meg a középhátvéd Horácio Amelit a brazil Sao Paulótól, míg a Corinthians csatára, Deivid a Crueziróba szerződött. A Bordeaux brazil támadója, Christian a Grémióval tárgyal.