Vágólapra másolva!
Az ismét beköszöntő téli időjárás kissé rányomta a bélyegét a hétvége európai futballjára, hiszen több helyen is maradtak el meccsek a havazás miatt. Futball a topligákon kívül.

A francia élvonalban a Lille-Montpellier, Angliában a Middlesbrough-Newcastle, Németországban pedig a Mönchengladbach-Wolfsburg összecsapásra nem került sor, Hollandiában a De Graafschap-Utrecht és az Excelsior Rotterdam-Roda meccs maradt el, sőt Belgiumban a biztonság kedvéért a teljes fordulót elhalasztották.

Skóciában a vasárnap esti tévés meccset, a Dundee-Hibernien találkozót el tudták kezdeni, sőt az első percekben tűző napsütésben játszottak a csapatok, s negyedóra sem telt el, amikor a hazaiak megszerezték a vezetést. Az égiek azonban megkönyörültek a Hiberniansen, hiszen a huszadik perc táján hatalmas hózápor zúdult a Tannadice-stadionra,. Miután a körülmények teljességgel alkalmatlanná váltak a játékra, a bíró, Alan Freeland előbb megszakította a mérkőzést, majd miután tíz perc elteltével sem javult a helyzet, lefújta a találkozót.