Vágólapra másolva!
A visszavágót egygólos előnnyel kezdő, címvédő Deportivo végül csak idegenben szerzett több találatának köszönhetően harcolta ki az elődöntőbe jutást a másodosztályú Murcia otthonában a spanyol Király-kupában.

A La Coruna-iak Tristán duplájával fél óra alatt kétgólos előnyre tettek szert, ám a hazaiak az egykori Real Madrid-játékos Karanka, majd Juanmi találatával egyenlített, sőt Tito büntetőből a vezetést is megszerezte a második vonalbeli együttesnek. Pablo Depor-részről újra egalizált, az Albion 4-3-as vezetést jelentő gólja után a Murcia még mindent megtett a továbbjutást jelentő találat bepréseléséért, sikertelenül. A címvédő Deportivo csak idegenben lőtt több góljának köszönheti továbbjutását.

Király-kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Murcia - Deportivo 4-3 (1-2)
gól: Karanka (35.), Juanma (47.), Tito (52., 11-esből), Albiol (84.), illetve Tristán (25., 30.), Pablo (58.)
Továbbjutott: a Deportivo, 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal.

A pénteki sorsoláson eldőlt, hogy a Deportivo La Coruna az előző fordulóban a Real Madridot búcsúztató Real Mallorcával kerül szembe az elődöntőben, míg a másik ágon Recreativo Huelva-Osasuna párharc lesz. Az első mérkőzéseket jövő szerdán, a visszavágókat március 5-én rendezik, a fináléra június 28-án kerül sor.