Vágólapra másolva!
A Real Madrid angol válogatott játékosa, a sokat mellőzött Steve McManaman cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint megunta a kispadon ücsörgést, és legkitartóbb kérőjéhez, az Arsenalhoz szerződik.
A Primera División állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030126aprimera.html

A Liverpool egykori szélsőjét több angol egyesület is megkereste, ám Macca mindig visszautasította az ajánlatokat, mondván: annak ellenére is elégedett madridi helyzetével, hogy a kezdőcsapatban csak nagy ritkán szorít neki helyet Vicente Del Bosque. "Nem tudom, ki honnan szedi, hogy Angliába fogok igazolni, ugyanis ezzel kapcsolatban engem még senki nem keresett meg. Hazámban mindig arról beszélnek, hogy el akarom hagyni a Realt, mert nem játszom minden meccsen. A világ egyik legjobb csapatának vagyok a tagja, s amiért kevés lehetőséget kapok, mindenki a jövőmről kérdezget. Hízelgő az Arsenal állítólagos érdeklődése, ugyanis a gárda - a Manchester Uniteddel együtt - fantasztikus futballt játszik, és a világ élmezőnyébe tartozik. Ettől függetlenül nem akarok mozdulni Madridból, boldog vagyok, és maradni akarok."

A harmincéves középpályást még másfél éves szerződés közi a BL-címvédőhöz, s mint elmondta, ezt az időt mindenképpen ki akarja tölteni a Realnál. Igaz, a Marca spanyol rádióállomáson elhangzottak szerint McManamannek éppen hogy elege van a mellőzöttségből, s legszívesebben szedelőzködne egész pereputtyával együtt. Akárhogy is van, minden csak a szezon végén fog kiderülni.