Vágólapra másolva!
Közeledik az átigazolási időszak vége, január utolsó napjáig már csak négy nap van hátra, vagyis a kluboknak már nincsen sok idejük arra, hogy megerősítsék keretüket, nem csoda, hogy hétfőn ismét lendületbe jött a játékospiac. Pedro Pauleta Bordeaux-ból Manchesterbe tart, míg az egykori olasz válogatott Moreno Torricelli Barcelonába, az Espanyol együtteséhez igazolhat. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A német Wolfsburg közel kétmillió euróért megszerezte a dán Bröndby IF középcsatárát, Peter Madsent, akinek a sérült Diego Klimowiczot kell pótolnia.

Ki a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36550

A Bayern München cserekapusa, Stefan Wessels megegyezett az 1. FC Kölnnel, hogy a következő idényben a Kecskéseknél folytatja pályafutását - reményei szerint az élvonalban, hiszen a Köln jelenleg vezeti a másodosztályt.

Olaszországban az Empoli a szezon végéig kölcsönvette a Milan utánpótlás-válogatott támadóját, Marco Borriellót.

Ahogyan azt várni lehetett, a francia Jérome Bonnissel aláírt a skót Rangershez, amelynél a múlt héten próbajátékon szerepelt.

A Newcastle kölcsönadta a brazil Internacional Porto Alegrének paraguayi középpályását, Diego Gavilánt.

A Manchester City továbbra sem tett le arról, hogy megszerzi a Bordeaux portugál csatárát, Pedro Pauletát, a focista ügynöke szerint nem is esélytelen a dolog.

A Bolton a spanyol Alavés védőjét, Óscar Téllezt szemelte ki, ám a játékos azt mondja, hogy a nyár előtt nem akar váltani.

Az ukrán Sahtar Doneck nigériai csatára, Julius Aghahowa viszont kijelentette: távozni szeretne az egyesülettől, igaz, a klub nem akarja őt eladni.

A Feyenoordnál próbajátékon szereplő koreai Kim Nam-il nem nyűgözte le a rotterdamiak trénerét, Bert van Maarwijkot, így az ázsiai focista valószínűleg nem vált klubot.

Moreno Torricelli viszont az Espanyolhoz szerződhet, feltéve, ha megfelel az orvosi viszgálaton.