Vágólapra másolva!
Rovatunkban igyekszünk napi rendszerességgel összefoglalni a labdarúgó játékospiac legfontosabb történéseit: kit igazoltak le, ki iránt érdeklődnek, kire nem tartanak igényt Európa és a világ élklubjai. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A csütörtöki nap az olasz kluboké volt, a végrehajtott transzferek nagy részét a Serie A-ban bonyolították le.

Különösen a Reggina volt elemében, hiszen az újonc gárda három focistát is kölcsönkapott a Parmától: Emiliano Bonnazzoli, Aimo Diana és Stefano Torrisi is a kiesés ellen küzdő együttesbe került, cserébe viszont Alessandro Pierini a Parmában folytatja pályafutását.

A Torino két nap alatt a második focistát szerződtette, a Bikák ezúttal azt a Francesco Statutót szerezték meg, akinek a nyár óta nem volt klubja. A Modena viszont a Serie B-ből erősített, az élvonal másik újonca a Salernitana csatárát, Fabio Vignarolit igazolta le.

Persze azért máshol sem tétlenkedtek az egyesületek, a spanyol Rayo Vallecano például a brazil Sao Caetano futballistáját, Iriney Santos da Silvát, aki egykoron próbajátékon szerepelt az Atlético Madridnál, de akkor és ott nem tartottak igényt rá.

A Girondins Bordeaux védője, David Sommeil saját bevallása szerint három és fél éves szerződést írt alá a Manchester Cityhez, bár az angol klub részéről mindezt még nem erősítették meg.

Ki a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=36550

Az FC Baselnél a minap szabadlistára tett dél-afrikai George Koumantarakis az angol másodosztályú Preston North Endnél kötött ki.

Az FC Barcelonánál mellőzött francia védő, Philippe Christanval után a Newcastle United érdeklődik, bár a focista legszívesebben maradna a katalánoknál.

A Real Betis a Real Madriddal tárgyal annak érdekében, hogy a szezon végéig megkapja kölcsönbe a királyi gárda támadóját, Totét.

Az Osasuna bejelentkezett Fehér Csaba, Babos Gábor és Pető Tamás csapattársáért, a NAC Bredában futballozó Kevin Bobsonért.

A Laziótól távozni óhajtó Juan Pablo Sorínt a Barcelona és a Leeds United is szívesen látná soraiban.

Szerhij Rebrov tervezett átigazolása a Fenerbahcéba viszont elúszni látszik, mivel a törökök lemondtak a csatárról.