Vágólapra másolva!
Kéthetes próbajátékra Zalaegerszegre érkezett a J-League, vagyis a japán élvonal egyik csapatától, a Shimizu Pulse-tól a 28 éves mostari születésű Srdjan Pecelj.

A 183 centi magas védő legnagyobb sikereit a belgrádi Crvena Zvezda színeiben érte el, ahol bajnokcsapatban és háromszor kupagyőztes alakulatban focizott. Abból a gárdából ismerős lehet neki a tavalyi magyar bajnokság legjobb légiósának választott Darko Ljubojevic. Vincze Ottónak sem kellett bemutatni a hírek szerint a védelem tengelyében otthonosan mozgó labdarúgót, vele a Barcelona B csapatába rúgta együtt a bőrt. Pecelj tehát nem teljesen ismeretlen közegbe került, ám azt még nem lehet tudni, hogy marad-e az orosz elsőligás Sokolban is megfordult tapasztalt védő.

Ki nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

A klubvezetők átlagon felüli produkciót szeretnének tőle látni a ciprusi edzőtábor alatt is, hiszen nem szeretnének még egyszer úgy járni, mint az idő előtt távozó Budisa és Ilic esetében, akik tudásukból szinte semmit sem megcsillantva, nem túl kedvező képet alakítottak ki magukról a zalai szurkolókban.

Bozsik Péter szakvezető is sokat vár a bosnyáktól, de szerinte legkorábban egy hét múlva tud róla valós képet kapni. Addig szeretné, ha több meccsük nem maradna el nagypályán sem, ugyanis a Kaposvár után a Celldömölkkel sem tudtak játszani Kocsárdiék. A szombati, hazai környezetben rendezendő selejtezőt mindenképpen meg szeretnék nyerni, mert ott akarnak lenni Debrecenben a műfüves terembajnokság fináléjában.

Zsámár Roland